Ruby Wax sindrom

Pravijo, da vsak posameznik okoli sebe oddaja energijo, ki jo drugi začutijo in si tudi na podlagi teh občutkov ustvarijo mnenje o nas.

Tukaj se mi takoj pojavi vprašanje: kakšno nenavadno energijo oddaja moja malenkost, da me vsi frizerji poskušajo postriči ali pobarvati na  Ruby Wax?!? Se še spomnite te dame, ki so jo včasih vrteli tudi po naših televizijah? Zaenkrat še nisem blizu njenim letom, prav tako v salon ne vstopim v trikrat premajhni usnjeni obleki, niti ne hodim naokoli s tremi različnimi barvami na glavi … No, do včeraj.

Včeraj sem bila po dolgem času na frizerskem stolu v priznanem slovenskem salonu, ki naj bi gospem in gospodom naglavno okrasje oblikoval po najnovejših svetovnih modnih trendih. Razen meni. Več kot očitno se z mojstrom nisva čisto razumela glede njegove pomladne inspiracije na moji glavi. Domov sem namreč odkorakala v najbolj “cheap” kombinaciji barv blond, s še bolj blond prameni in dodatkom bakrenih pramenov. Takole nekako:

Jap, takole oz. še slabše. DragiDarling me je najprej vprašal, kdaj greva na kakšen tuning sejem, ker bi se s svojo frizuro zelo dobro vklopila v okolje. Pa dobro no … a mogoče nosim oprijete bele hlače, da si zaslužim tole? Umetne nohte porisane z rožicami? Biserček na zobu? A sem rumena kot korenje od obiskovanja solarija? Nasprotno, vsa moja bit kriči: “dejte mi nekaj preprostega in u izi”.

Res res res me zanima, kaj si frizerji mislijo o meni, da me tlačijo v take barve in v “asiravnokarprstevštekarvtaknila” frizure. Če je bilo rezultat intenzivnega kuštranja možno odpraviti z enim curkom vode (edino od salona do avta hodiš malo hitreje in gledajoč v tla), pa bo za tole včerajšnjo polomijo potrebno novo barvanje … Samo z eno barvo, da ne bo pomote.

Do takrat bom pa s papiga frizuro strašila naokoli.

Advertisements

2 responses to “Ruby Wax sindrom

  1. LOL.

    Pero no te tortures mujer…que el color tiene solución. Peor hubiera sido que te hubiera hecho el corte como el de las fotos.

  2. Ja, to imaš prav, problem z barvo se hitro reši. Samo ne razumem, zakaj imajo vsi frizerji manijo, da mi delajo take frizure … Hasta cuando el nuestro peluquero me lo hacia corto, me lo arreglaba de la misma manera que en las fotos. Ok, no problemo, te lo lavas al llegar a casa, pero aun asi … do i look like que voy a llevar semejante nido por ahi? :)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s